fredag 20 september 2024

Lotus Unfoldning

Vi hade planer på att åka och se Ozric Tentacles och Gong på O2 i London förra hösten, men det blev aldrig av och det blev istället Hawkwind och Arthur Brown på Royal Albert Hall. Inget vi ångrat, men det var kanske något snopet ändå att vi aldrig kom iväg på det. Men man får försöka vara nöjd med vad man lyckas med att få se och inte gräma sig alltför mycket över allt man missar. Vi hade kanske inte gått på Progressive Circus om vi hade varit på den spelningen...

Hursomhelst, nu ska vi alltså äntligen få se Ozric i Malmö tillsammans med Agusa, Bossebandet - a tribute to Bo Hansson och Green Asphalt/Egentligen Giant nästa helg. Det ska bli fantastiskt roligt och spännande. Nya skivan med Ozric Lotus Unfoldning har anlänt och den lovar verkligen en spännande musikalisk resa. Kompisen Tim Wallinder trummar på plattan (och som han gör det!), men är inte längre med i bandet.

Nya Agusa, Noir, lyssnade vi på i bilen hem från Rögle - Grizzlys Wolfsburg i Helsingborg förra helgen, eller om det var två veckor sedan, och den lät inte heller så dum och kommer väl införskaffas så småningom. En skiva till en film, Noir. Det går väl att köpa den på Babel kan jag tänka.

Läcker poster till Ozric Tentacles-spelningarna i Sverige och Danmark måste jag säga. Jag vill försöka få tag i en sådan tror jag.

Lotus Unfoldning

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar